Τι χρειαζόμαστε:
- 1 πακέτο ταλιατέλιες
- 250γρ. γκούντα
- 250γρ. ένταμ
- 250γρ. κασέρι
- 10 φέτες πάριζα
- 1 κουτι κρέμα γάλακτος των 250ml
- 2 μικρά κουτάκια γάλα εβαπορέ
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τα μακαρόνια.
- Τρίβουμε τα τυριά και κόβουμε την πάριζα σε μικρά μικρά τετραγωνάκια.
- Σε ένα πιρέξ στρώνουμε τα μισά περίπου μακαρόνια και από πανω τη μισή περίπου ποσότητα των τυριων και την πάριζας.
- Βάζουμε τα υπόλοιπα μακαρόνια και τα υπόλοιπα τυριά και πάριζα.
- Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τα γαλατάκια συμμετρικά, φροντίζοντας να πάνε παντού.
- Το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 30-45 λεπτά.
Επιπλέον:
Μπορείτε να αντικαταστήσετε την πάριζα με λίγο μπέικον ή αν σας αρέσουν, να προσθέσετε μερικά μανιτάρια κομμένα σε φετούλες.
Μαρία από Σιάτιστα Κοζάνης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου