Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Γιατί να παντρευτείτε Χειμώνα...!!!

Η πιο συνηθισμένη εποχή για τους γάμους και τις βαπτίσεις είναι  η Ανοιξη, 
το Φθινόπωρο και το Καλοκαίρι.
Τον χειμώνα γίνονται λιγότεροι γάμοι, ενώ οι βαπτίσεις είναι ακόμα λιγότερες. 
Σχετικά με τις βαπτίσεις, όλοι καταλαβαίνουμε ότι ο χειμώνας κάνει τις μανούλες να ανησυχούμε μήπως κρυώσουν τα μωράκια μας. 
Για τους γάμους όμως γιατί όχι..??


Διαβάστε παρακάτω, 
μερικούς καλούς λόγους για να αποφασίσετε να παντρευτείτε μέσα στον χειμώνα..

  1. Δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα με την εκκλησία ή το δημαρχείο  για την ημέρα και την ώρα που θέλετε να παντρευτείτε και δεν θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με οτιδήποτε άλλο.
  2. Τα σχέδια των νυφικών για χειμερινούς γάμους συνοδεύονται από μοναδικά αξεσουάρ (ομπρέλες, γάντια, καπέλα, μπολερό, γουνάκια κ.α.), τα οποία θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε για μια ξεχωριστή φαντασμαγορική εμφάνιση...!!
  3.  Ο χειμώνας είναι μια υπέροχη εποχή και η αναζήτηση ζεστασιάς και συντροφικότητας φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Γι'αυτό, εκτός από εσάς που παντρεύεστε και ζείτε την μοναδική αυτή στιγμή  και  οι καλεσμένοι σας θα  κατακλύζονται από όμορφα συναισθήματα.
  4.  Ο Γάμος σας θα μείνει αξέχαστος μιας και κατα την διάρκεια του Χειμώνα δεν είμαστε καλεσμένοι κάθε Σαββατοκύριακο σε 2 ή 3 γάμους. Δεν κινδυνεύετε να μοιάζει ο γάμος σας με αρκετούς άλλους, όπως συμβαίνει αναπόφευκτα στους γάμους του καλοκαιριού.
  5. Σχετικά με την διακόσμηση του γάμου σας θα έχετε την ευκαιρία να πρωτοτυπήσετε πραγματικά, αφού τα στοιχεία διακόσμησης για τον χειμώνα είναι πολύ όμορφα.         Θεματικά είναι υπέροχη η ιδέα των Χριστουγέννων ή η ημέρα των ερωτευμένων ...!!!
  6. Ο κλειστός χώρος της εκδήλωσης έχει κι αυτός την χάρη του...ιδέες για στολισμό στα τραπεζια των καλεσμένων με χειμερινές πινελιές παααααρααα πολλές...

    7. Η σοκολάτα... μια "λατρεία" που αγαπιέται παράφορα τις κρύες μέρες του χρόνου και δύσκολα την απολαμβάνουμε το καλοκαιράκι. Μπορείτε να επενδύσετε σε αυτή άφοβα πια, από την γαμήλια τούρτα σας, μέχρι τα σοκολατένια ευχαριστήρια μηνύματα για τους καλεσμένους σας και γιατί όχι, ακόμη και για τα προσκλητήριά σας.


    8. Φανταστείτε το δικό σας άλμπουμ φωτογραφιών, αντί να έχει τις κλασικές φωτογραφίες δίπλα στη θάλασσα, όπως τα άλμπουμ πολλών από τις φιλενάδες σας, να έχει φωτογραφίες από το σαλέ που επιλέξατε να φωτογραφηθείτε την επόμενη μέρα, ή από ένα χιονισμένο τοπίο με εσάς πρωταγωνιστές..

    Θέλετε κι άλλους λόγους για να δείτε τη θετική πλευρά της ιδέας ενός χειμερινού γάμου;

    Λοιπόν ... μην γελάσετε...
    ο γαμπρός δεν θα ιδρώσει μέσα στο γαμπριάτικο κουστούμι του 
    χαχαχααα τι σκέφτηκα εεεε..???

    Για το www.moments.gr
    με παντοτινή αγάπη...

    Μαίρη Καραγιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου