Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Τέσσερις διεκδικητές για μια θέση στην Eurovision

Παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης - σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας -  τα τέσσερα τραγούδια που θα διαγωνιστούν  για το ποιο θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της  Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας.
Τα τραγούδια είναι :
«One Last Kiss», Θωμαή Απέργη, μουσική: Γιώργος Γκέκας – στίχοι: Άγης Νικολακόπουλος, δισκογραφική εταιρεία: Panic Records.
http://www.youtube.com/watch?v=FGuAsKxrtdg
«Angel»,  Alex Leon feat. Giorgina, μουσική και παραγωγή: Alex Leon – στίχοι: Riskykidd και Alex Leon, δισκογραφική εταιρεία: Panic Records.
http://www.youtube.com/watch?v=KfYHr6qyQSo
«Χίλιες και Μία Νύχτες», Αγγελική Ηλιάδη, μουσική και παραγωγή: Κυριάκος Παπαδόπουλος – στίχοι: Ηλίας Φιλίππου, δισκογραφική εταιρεία: Platinum Records.
http://www.youtube.com/watch?v=3X5VpFPv3JM
«Alcohol is Free», Koza Mostra και Αγάθωνας Ιακωβίδης, μουσική: Ηλίας Κόζας – στίχοι: Στάθης Παχίδης, δισκογραφική εταιρεία: Platinum Records.
http://www.youtube.com/watch?v=FPvX5GXF8z4
Οι τέσσερις υποψηφιότητες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο ελληνικός τελικός, ο οποίος θα αναδείξει το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision 2013.
Παρουσιαστές του ελληνικού τελικού θα είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ1.
Πηγή: Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου